Acconeers senaste radarsensor har en strömförbrukning lägre än 80 µW för mänsklig närvarodetektering

Acconeers senaste generation radarsensorer har världens lägsta strömförbrukning – mindre än 80 µW – när den används för mänsklig närvarodetektering. Dessa sensorer är integrerade i flera bilmodeller för att detektera närvaro av passagerare på varje säte i kupén, och är tillräckligt exakta för att till och med registrera en sovande baby i en barnstol.

Trots att Acconeers marknadsledande radarsensorer är tillräckligt små för att passa på en fingertopp, kan de fortfarande upptäcka avstånd, hastighet och rörelse för flera föremål upp till 20 meter bort. Sensorerna används idag i ett brett urval av industrier runt om i världen, allt från fordons- och industriinstallationer till konsumentprodukter och IoT-lösningar. Många av slutprodukterna drivs av batteri och har höga restriktioner för strömförbrukning. När de är smart konfigurerade kan dessa sensorlösningar nå en batterilivslängd på upp till 10 år.

Acconeer-teamet kommer att visa produkterna och en bred blandning av livedemos på Consumer Electronics Show i Las Vegas, 9-12 januari. För mer information och för att boka ett möte på CES-mässan, vänligen kontakta Magnus Gerward på us@acconeer.com.

Datum 2023-12-20, kl 14:00
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!