Acconeers Pulsed Coherent Radar-sensorer fullt certifierade enligt nya amerikanska regler

Från och med idag är Acconeers A121 och A111 Pulsed Coherent Radar-sensorer certifierade som kompatibla med de nya reglerna för 60GHz-frekvensbandet i USA. Detta har verifierats av Cetecom advanced efter att de nya reglerna nyligen antagits.

VD Lars Lindell kommenterar: "Detta är ett förväntat men mycket viktigt steg för oss och våra kunder på den amerikanska marknaden, eftersom det förenklar lanseringen av nya produkter i USA avsevärt. Som tidigare kommunicerats ökar vi våra försäljningsaktiviteter i USA, och vi ser fram emot att se en ökning av aktiviteten och förhoppningsvis försäljningen i regionen.”

Beskedet är ett modulärt godkännande inklusive användning av linser. Detta kommer att minska kostnaderna för certifiering och korta lanseringstiden för Acconeers kunder.

Datum 2023-09-05, kl 18:00
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!