Acconeers A121-baserade XM126 IoT Module tillgänglig för köp

IoT-modulen XM126, baserad på Acconeers senaste Pulsed Coherent Radar-sensor A121, finns nu tillgänglig att köpa för kunder globalt. Med en batteritid på upp till tio år beroende på användningsfall och inställningar är denna nya modul det perfekta valet för kunder som vill skapa uppkopplade, batteridrivna produkter. Den är kompatibel med XA122 Battery Board och vattentäta CA122 IoT Casing för enkel integration och kort tid till marknaden.

Mikael Rosenhed, Head of Product Management, kommenterar: "Baserat på kundernas efterfrågan och efter kontinuerlig dialog med våra partners utökar vi vår produktportfölj med radarmodulen XM126. Den kombinerar radarsensorn A121s höga prestanda med uppkoppling och är en av våra mest energieffektiva moduler hittills.”

IoT-modulen XM126 är den andra modulen med den nya sensorn A121 Pulsed Coherent Radar och den är en strömsnål, uppkopplad radarmodul i en optimerad cirkulär formfaktor med en diameter på 33 mm. Denna IoT-modul integrerar A121-sensorn med Nordic nRF52840 System on Chip (SoC) med en 32-bitars 64 MHz Arm® Cortex®-M4 CPU. Den kommer med förcertifierad Bluetooth-anslutning (BLE) och är förberedd för flera alternativ för trådlös anslutning.

Acconeer lanserade sin första radarmodul i december 2018, för att göra det möjligt för kunder att utveckla och lansera produkter med branschledande noggrannhet och strömförbrukning. Sedan dess har Acconeers produktportfölj utökats till ett urval av sensorer, moduler och EVK, med prestanda och funktioner som täcker ett brett spektrum av applikationsområden.

Datum 2023-11-22, kl 16:40
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!