Acconeer släpper referensapplikation för andningsfrekvens

Den nya referensapplikationen för Acconeers A121 Pulsed Coherent Radar-sensor är avsedd att förkorta tiden till marknaden för kunder och kommer att finnas tillgänglig på företagets hemsida denna vecka. Tack vare A121-sensorns oöverträffade precision när det gäller att detektera små rörelser, kan den noggrant mäta andningsfrekvensen för en person som står, sitter eller ligger ner.

VD Lars Lindell kommenterar: "Vi har flera kunder som tittar på området för övervakning av vitala parametrar. Med den nya referensapplikationen för A121 tillhandahåller vi ett verktyg som kommer att förenkla kundernas utveckling och förkorta tiden till marknaden.”

Den globala marknaden för övervakning av vitala parametrar växer snabbt och att mäta andningsfrekvens är användbart i en rad produkter och användningsfall. Till exempel kan en babymonitor som mäter andningsfrekvensen ge viktig information till föräldrar om deras barns sömnmönster. En produkt som mäter andningsfrekvensen på nattduksbordet kan ge information om en sovande persons allmänna hälsotillstånd. Det kan också vara ett användbart verktyg för att övervaka sömnapné.

Datum 2023-06-28, kl 16:00
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!