Acconeer samarbetar med Convergence Promotions för att utöka sitt säljnätverk i Nordamerika

MAR

Acconeer har tecknat ett avtal med Convergence Promotions LLC om att marknadsföra och sälja Acconeers Pulsed Coherent Radar-produkter på den nordamerikanska marknaden inklusive USA, Kanada och Mexiko. Kontraktet innebär att Convergence Promotions från och med idag kommer att marknadsföra Acconeers produkter och bygga upp ett stort nätverk av säljare. På så sätt kommer Acconeer att komplettera nuvarande försäljningsupplägg med kraftigt ökad täckning över hela Nordamerika.

Magnus Gerward, Head of Business Development, Acconeer kommenterar: "USA-marknaden är en av de viktigaste globalt, och vi har sett starka försäljningssiffror för våra utvärderingskit där under flera år. Baserat på detta vill vi stärka vår närvaro, och med FCCs beslut nyligen att uppdatera reglerna för 60GHz radar är timingen för att göra det optimal. Vi ser fram emot att se vilka kunder och affärsmöjligheter samarbetet med Convergence Promotions kommer att ge!”

Glenn ImObersteg, President of Convergence säger: "Det är ett privilegium att representera en teknikledare som Acconeer i Nordamerika, och vi förväntar oss stora framgångar med att ta deras marknadsledande, strömsnåla radarprodukter för IoT, industri och konsumentlösningar till vårt etablerade nätverk av kunder och marknadsområden."

Datum 2023-07-10, kl 09:45
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!