Acconeer har levererat mer än två millioner radarsensorer

Från och med idag har Acconeer skickat mer än två miljoner av sina A1 Pulsed Coherent Radar-sensorer, ackumulerat sedan företaget började sälja utvärderingskit (EVKs) i februari 2018.

Lars Lindell, vd Acconeer, kommenterar: "Idag är vi glada över att ha passerat milstolpen om två miljoner sensorer som skickats sedan vi började sälja produkten online. Sedan starten har vi sett en stadig ökning av takten i vilken vi passerar dessa milstolpar, och nu är vi ute efter att öka takten vi säljer till ytterligare för att nå nya viktiga försäljningsprestationer."

Från försäljningsstart till en miljon sålda sensorer tog oss mer än fyra år, och nu på bara 18 månader till har vi sålt vår andra miljon. Vi räknar med att takten ökar ännu mer och tror att vi når tre miljoner på mycket kortare tid. Sedan 2021 rapporterar Acconeer ackumulerad försäljning i finansiella rapporter, i slutet av 2023 hade företaget sålt totalt drygt 1,9 miljoner radarsensorer.

Datum 2024-02-27, kl 07:30
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!