Acconeer går med i STMicroelectronics Partner Program för att påskynda kunders tid till marknaden

Acconeer AB, världsledande inom radar med ultralåg strömförbrukning, meddelar att de har gått med i STMicroelectronics Partner Program för att göra sina Pulsed Coherent Radar-sensorer tillgängliga för ST:s kunder. Deras deltagande gör det möjligt för båda företagens kunder att dra nytta av toppmoderna, högkvalitativa komponenter för innovativa och extremt pålitliga radarbaserade applikationer.

För att förkorta utvecklingstiden erbjuder Acconeer sina kunder utvärderingskit och radarmoduler redo för integration i massvolymprodukter. Genom att kombinera ST:s mikrokontroller med Acconeers 60 GHz radarsensorer kan vi tillhandahålla högpresterande, strömsnåla moduler perfekta för batteridrivna IoT-enheter.

"Genom att bli en del av ST Partner Program har vi en ännu bättre position att leverera spjutspetslösningar till våra gemensamma kunder. Vi har använt ST MCUs för flera av våra radarmoduler, och detta strategiska samarbete kommer att möjliggöra ännu bättre stöd till våra gemensamma kunder”, säger Lars Lindell, vd, Acconeer.

"Acconeers kunskap om ST-portföljen och spetskompetens kan hjälpa kunder att möta designutmaningar och förkorta utvecklingstiden", säger Alessandro Maloberti, Partner Ecosystem Director, STMicroelectronics. "ST:s genomgång och granskning av ST Authorized Partners har gjort det möjligt för oss att bygga ett starkt ekosystem av kvalificerade och skickliga partners som kan förbättra kundernas utveckling med avancerad teknologi och flera tjänster för att påskynda designen av deras projekt och lösningar."

STMicroelectronics, en global ledare inom halvledare som betjänar kunder över hela spektrumet av elektronikapplikationer, skapade ST Partner Program för att påskynda kundutveckling genom att identifiera och lyfta fram företag med kompletterande produkter och tjänster. Dessutom säkerställer programmets certifieringsprocess att alla partners regelbundet granskas för kvalitet och kompetens. För mer information, besök www.st.com/partners

Datum 2024-04-22, kl 10:00
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!