Abelco Investment Group

Abelco uppdaterar marknaden om portföljbolagen

REG

iCandys intäkter under det tredje kvartalet uppgick till ca AUD 7,7 miljoner, en ökning med 28% från föregående kvartal. iCandy uppnådde ett positivt kassaflöde till följd av ett bolagsövergripande kostnadsöversyn som initierades framgångsrikt under kvartalet. I slutet av september beta-lanserades även Web3-spelet Legend of the Mara där iCandy varit en utvecklingspartner till Yugalabs.

ASEAN Fintech Group fortsätter att se en tillväxt i sin verksamhet inom payment-gateway där transaktioner till ett värde av AUD 665 miljoner genomfördes under kvartalet. Den digitala försäkringsprodukten Carewise för hälso-och sjukvård som ASEAN mjuklanserat under kvartalet har fått stöd från försäkringsleverantörer och tillsynsmyndigheter. Fatberry har under kvartalet introducerat nya allmänna försäkringsprodukter och automatiserat många av sina inkommande förfrågningar med hjälp av sin AI-teknik. ASEAN Fintech Group har även bildat ett inkubationsteam för AI inom koncernen för att utforska och inkubera potentiella företag som använder AI-teknik.

För mer information om iCandy tryck HÄR

För mer information om ASEAN Fintech Group tryck HÄR

Datum 2023-10-31, kl 10:10
Källa Cision
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!