Abelco Investment Group

Abelco uppdaterar marknaden kring portföljbolaget iCandy’s redogörelse för det fjärde kvartalet 2023

MARKN.

Abelco Investment Groups (”Abelco”) portföljbolag iCandy Interactive Ltd (“iCandy” eller “Bolaget”) har presenterat en finansiell sammanfattning av perioden som avslutades den 31 december 2023, där iCandys intäkter uppgick till cirka 6,7 miljoner AUD för det fjärde kvartalet 2023.

iCandys intäkter under det fjärde kvartalet 2023 uppgick till cirka 6,7 miljoner AUD. En minskning med 1,0 miljoner AUD mot föregående kvartal till följd av lägre fakturering hos det helägda dotterbolaget Lemon Sky Studios.

Som reaktion på en förbättrad Web3.0-miljö ökar Bolaget aktiviteterna för sin verksamhet och förberedelse inför kommande lanseringar av projekt planerat för 2024. iCandys ledning kommer fortsatt driva den pågående strategiska optimering av att minska Bolagets icke-nödvändiga kostnader som initierades i början av 2023.

iCandy lämnar även en uppdatering om ett av Bolagets Web3.0-projekt, Snaky Cat, som nyligen lanserats i samarbete med Animoca Brands. Snaky Cat är ett multiplayer spel designat för Web3.0 som lanserats på Base chain, ett initiativ av Coinbase.

För mer information, ta del av iCandys pressmeddelande HÄR

Datum 2024-01-31, kl 10:35
Källa MFN
Kopiera toppinvesterare! Med eToros innovativa CopyTrader™, kan du automatiskt kopiera andra investerares beslut. Hitta investerare som du tror på och kopiera deras investeringar i realtid. Inga extra avgifter tas ut för att använda CopyTrader-funktionen.
Copy Trading innebär inte investeringsråd. Värdet på dina investeringar kan gå upp eller ned. Ditt kapital löper risk.