Abelco Investment Group

Abelco ingår samarbetsavtal med iCandy och Lemon Sky

MARKN.

Abelco Investment Group (“Abelco”) tecknar ett samarbetsavtal med iCandy Interactive Limited (“iCandy”) och Lemon Sky Studios Sdn Bhd (“Lemon Sky”) för att representera och erbjuda iCandy och Lemon Skys tjänster i Norden.

Samarbetsavtalet innebär att Abelco kommer att exklusivt representera iCandy och Lemon Sky i Norden, vilket ger bolagen tillgång till Abelcos breda nätverk och expertis inom regionen. Genom samarbetet kommer Abelco erbjuda spelutvecklare i Norden en rad förstklassiga tjänster under varumärket "Lemon Sky Game Lab".

Genom samarbetet kommer Abelco erbjuda nordiska spelutvecklare och studios en rad tjänster inom 2D och 3D-animering, digital konst, animering, ledarskap inom konst, modelleringsspecialister och Unreal 5-utvecklare. Vidare kommer Abelco även kunna erbjuda utvecklandet av ett spel från idé till färdig produkt.

"Detta samarbetsavtal är en spännande utveckling för Abelco och stärker ytterligare vår position inom spelindustrin i Norden. Avtalet med iCandy och Lemon Sky ger Abelco tillgång till nya tjänster och expertis, samtidigt som det skapar ett nytt viktigt intäktsben för bolaget. Genom att kombinera iCandy och Lemon Skys expertis inom AAA-spelutveckling med Abelcos lokala närvaro och nätverk kan vi erbjuda spelutvecklare i Norden en unik möjlighet att nå framgång på den globala spelmarknaden", säger Magnus Leppäniemi, vVD för Abelco Investment Group AB.

iCandy och Lemon Sky har en lång och framgångsrik historia inom spelutveckling, och har samarbetat med några av världens största spelstudios, inklusive Bandai Namco Studios, Square Enix, Konami, Koei Tecmo, Fromsoftware, Capcom, Blizzard, Naughty Dog med flera. Genom Lemon Sky Game Lab får Abelco genom samarbetet tillgång till:

  • 150 + spelutvecklare via Icandy & Lemon Sky (Software development resources) inom 3D, 2D och Unreal 5
  • 500 + Digital Artist, Animators, Lead artist & Modellers
  • AI & Web3 tjänster

"I den globala spelindustrin är Norden ansedd som en viktig marknad inom spelutveckling, där många av de främsta spelen har utvecklats. Att nu på allvar få ta del av denna marknad genom samarbetet med Abelco är ett viktigt steg för Lemon Sky Game Lab”, säger Yumi Aizawa, General Manager för Lemon Sky Game Lab.

Samarbetsavtalet är ytterligare ett exempel på Abelcos strategi att bygga broar mellan Norden och den asiatiska marknaden. Genom att investera i och samarbeta med ledande bolag i båda regionerna skapar Abelco värde för sina aktieägare och sina partners.

Datum 2024-03-19, kl 07:30
Källa MFN
Kopiera toppinvesterare! Med eToros innovativa CopyTrader™, kan du automatiskt kopiera andra investerares beslut. Hitta investerare som du tror på och kopiera deras investeringar i realtid. Inga extra avgifter tas ut för att använda CopyTrader-funktionen.
Copy Trading innebär inte investeringsråd. Värdet på dina investeringar kan gå upp eller ned. Ditt kapital löper risk.