TP ICAP och Portzamparc - BNP Paribas Group har inlett bevakning av Maximum Entertainment

Stockholm, Sverige – (30 januari 2024) – Maximum Entertainment AB (Nasdaq: MAXENT B) Maximum Entertainment meddelade idag att två investeringstjänstleverantörer, TP ICAP (Europe) SA och Portzamparc - BNP Paribas Group, har inlett bevakning av dess aktie.

TP ICAP (Europe) SA är den kontinentala europeiska hubben för TP ICAP Group Plc, en global institutionell mäklare som erbjuder direkt bank- och analystjänster. De tillhandahåller likviditet- och datalösningar, med en portfölj av företag som erbjuder mäklartjänster, data och analys samt marknadsinformation.

Portzamparc - BNP Paribas Group är en av Frankrikes ledande specialister inom Small & Mid Cap-bolag med tre specialistområden: stöd för privata och institutionella investerare på aktiemarknaden, tredjeparts förmögenhetsförvaltning och marknadstjänster för små och medelstora företag/ETI:er

Båda investeringstjänstleverantörerna kommer nu att följa Maximum Entertainments aktie.

*Denna information utgör inte ett erbjudande att sälja eller teckna, eller en uppmaning till att lägga en order för att köpa eller teckna, värdepapper i Frankrike, Europa, USA eller något annat land. Överenskommelser om tillhandahållande av en finansiell analysproduktion och distributionservice har ingåtts mellan Maximum Entertainment och vardera av de nämnda investeringstjänstleverantörerna, TP ICAP (Europe) SA och Portzamparc - BNP Paribas Group.

Datum 2024-01-30, kl 07:30
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!