Maximum Entertainment Slår Samman Globala Förlag och Presenterar Roadmap för 2024

Stockholm, Sverige (15 februari 2024) - Maximum Entertainment AB (Nasdaq: MAXENT B) delade idag med sig av nya tillkännagivanden och trailers för sin 2024-lineup och offentliggjorde sammanslagningen av sina förlag. Förra året omstrukturerades Maximum Entertainment till ett integrerat underhållningsbolag bestående av fyra utgivare (Maximum Games, Modus Games, Just For Games, Merge Games) och en enda utvecklingsavdelning (Modus Studios). I år slutför koncernen sin integration och går in i framtiden som ett enat företag som utvecklar och publicerar under namnet Maximum Entertainment.

"Vi är oerhört glada över att kunna dela med oss av några stora nyheter idag, inklusive spännande nya partnerskap, när vi nu kliver in i en fas av verklig global integration", säger Christina Seelye, VD för Maximum Entertainment. "Som ett företag med en enda, delad portfölj är vi laserfokuserade på framtiden och de möjligheter den ger."

Idag presenterade Seelye en titt på bolagets framtid, inklusive en mångsidig lista över kommande spelsläpp: https://youtu.be/cwwNMXmxBjA

Bland de viktigaste tillkännagivandena finns:

  • Helt nytt partnerskap med Paramount Game Studios, som utvecklar ett multiplayer-fightingspel fokuserat på Nickelodeons Avatar: The Last Airbender-franchise
  • Spel-tillkännagivande - Selfloss
  • Smalland: Survive the Wilds 1.0 release
  • Maximum Football utvecklaruppdatering
  • Morbid: The Lords of Ire releasedatum
  • Första avslöjandet av Leo: The Firefighter Cat
  • Whisker Waters releasedatum

Som ett strategiskt omstrukturerat globalt underhållningsföretag som nu är centraliserat för full integration, strävar Maximum Entertainment efter att öka IP-ägandet till 30 procent av intäkterna till 2025 och utöka sin räckvidd inom transmediaunderhållning. Maximum Entertainment har för närvarande över 100 spel i sin innehållspipeline planerade över PC och konsoler, inklusive 15 av sina egna IP:n, med fokus på intern utveckling av tävlingsinriktade fightingspel, live service och action/äventyrstitlar.

Länk till press kit: bit.ly/MaxEnt23-Q4-PressKit

För mer information om Maximum Entertainment, besök: www.maximument.com.

Datum 2024-02-15, kl 07:29
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!