Maximum Entertainment Släpper Prisbelönta "Dead Cells: Return to Castlevania"-utgåvor

Stockholm, Sverige – (11 augusti 2023) – Maximum Entertainment AB (Nasdaq: MAXENT B) tillkännagav idag ett samarbete mellan Merge Games och Motion Twin för fysiska och specialutgåvor av det prisbelönta rogue-lite-plattformsspelet ”Dead Cells: Return to Castlevania” som når butikshyllorna idag för Nintendo Switch och PlayStation® 4 & 5.

Fysiska och Signature Editions ute nu på Nintendo Switch, PlayStation® 4 &; 5.

Se Launch trailer för "Dead Cells: Return to Castlevania" här: https://youtu.be/kfZIkCCR3hc

Som vinnare av "Bästa Indiespel" vid Golden Joystick Awards och "Bästa Actionspel" vid The Game Awards, lanserades Dead Cells 2018 till kritikerros från både spelare och kritiker, och idag korsar den storslagna gotiska handlingen i KONAMI-klassikern över med rogue-lite-favoriten till blåsande effekt i ett helt nytt 2D-actionäventyr med Castlevanias ikoniska karaktärer och oförglömliga värld.

Ute nu hos populära återförsäljare, där retail edition av "Dead Cells: Return to Castlevania" kommer att innehålla omvändbar retroomslagskonst, som går tillbaka till NES- och de ursprungliga PlayStation-epokerna, medan deluxe Signature Edition lägger till en mängd samlartillbehör inklusive det episka CD-soundtracket, en exklusiv konstbok, pins och mer.

För mer information, besök www.mergegames.com


Om Merge Games
Merge Games är en global publisher, utvecklare och distributör av dataspel baserad i Manchester, Storbritannien som specialiserat sig på trippel-I-innehåll med färgglada karaktärer, hisnande atmosfärer och upplysande spelupplevelser. Merge släpper spel över hela världen för PC, konsol och streamingplattformar och har stolt levererat Smalland: Survive the Wilds, Bramble: The Mountain King, Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge, Spirit of the North och många fler. Merge Games är en del av Maximum Entertainment. Besök Merge Games på www.mergegames.com

Om Motion Twin
Motion Twin är en oberoende spelutvecklingsstudio baserad i Frankrike sedan 2001 och är skaparna av det populära actionspelet Dead Cells, tillgängligt för PC, Xbox One, PlayStation 4 och Nintendo Switch-plattformar. Motion Twin är ett arbetarkooperativ som brinner för att skapa nya spelupplevelser. Läs mer på https://motion-twin.com/en/.

Om Evil Empire
Evil Empire är den onda upphovsmakaren av ett gäng ex-Motion Twiners. Evil Empire bildades 2018 i nära anslutning och partnerskap med Motion Twin och fokuserar på att producera nytt originalinnehåll, både för Dead Cells och nya IP:n.

Datum 2023-08-11, kl 15:00
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!