Maximum Entertainment Offentliggör Strategi FPS Wild Bastards under PC Gaming Show: Most Wanted

Stockholm, Sverige – (30 november 2023) – Maximum Entertainment AB (Nasdaq: MAXENT B) tillkännagav idag Wild Bastards under PC Gaming Show: Most Wanted, ett digitalt streamingevenemang som hyllar de 25 bästa PC-spelen under utveckling. Wild Bastards är ett hybridstrategi- och förstapersonsskjutspel med pulshöjande taktiska strider med intergalaktiska laglösa på flykt som kommer att lanseras nästa år.

Se Wild Bastards announcement trailer här: https://youtu.be/6-iBW-A9m3o

Wild Bastards är en spännande uppföljare till Void Bastards, det hyllade FPS-spelet som spelats av 8 miljoner+ spelare. Debuttrailern visar upp skarpskjutande banditer i eldstrider med höga insatser, samt en utveckling av seriens ”core gameplay” när gruppen flyger mellan stjärnorna, rider över planeter och utför kupper.

"Void Bastards var en enorm framgång och Wild Bastards är ett fräscht och återupplivat nästa steg, lämpligt för befintliga fans av franchisen såväl som nykomlingar", säger Christina Seelye, VD för Maximum Entertainment. "Maximum Entertainment är glada över att kunna erbjuda denna kosmiska spaghettiwestern till spelare nästa år."

I Wild Bastards finner spelaren sina lagbrytare jagade och nästan utrotade av Jebediah Chaste, en puritansk magnat. Efter att ha dödat alla utom två Bastarder, räddas Jebediahs sista mål mirakulöst av ett mystiskt, medvetet rymdskepp som kallas The Drifter. The Bastards flyr från ett dödläge som inte går att vinna och utforskar en ständigt föränderlig och laglös galax full av dyrbara vapen och byten samt ohyggliga öden i ett storslaget försök att återuppliva sina landsmän medan de lever för att stjäla ännu en dag.

För mer information om Wild Bastards och Maximum Entertainment, besök maximument.com.


Om Blue Manchu
Blue Manchu grundades 2011 och har sitt huvudkontor i Canberra, Australien, och deras mångfacetterade team av erfarna utvecklare delar en mission att bygga genre-sammanslagande originaltitlar integrerade med strategiska element. Blue Manchu är känt för sitt hyllade FPS-strategispel Void Bastards och Card Hunter, ett samlarkortspel som är en hyllning till retrorollspel, och utvecklar för närvarande det intergalaktiska taktiska FPS-spelet Wild Bastards.

Datum 2023-11-30, kl 21:00
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!