Maximum Entertainment Firar Två Lanseringar Idag – Paleo Pines och Super Animal Royale Säsong 9

Stockholm, Sverige – (26 september 2023) – Maximum Entertainment AB (Nasdaq: MAXENT B) lanserade idag den dinosaurievänliga farming-simulatorn Paleo Pines, tillsammans med den nionde säsongen av Super Animal Royale. Dessutom startar Super Animal Royale sitt första crossover-evenemang idag med införandet av ett tidsbegränsat evenemang tillsammans med Turnip Boy.

Ett av de mest spelade spelen under sommarens Steam Next Fest, Paleo Pines erbjuder djupgående karaktärsanpassning och ett brett urval av ranch-aktiviteter för att förvandla din tomt till ”dinoranchen” i dina drömmar. Det är upp till dig och din följeslagare, en förtjusande Parasaurolophus som heter Lucky, att avslöja mysterierna på ön där människor och dinosaurier lever i harmoni. Naturligtvis kan du också bli vän med en rad arter du hittar på vägen!

Paleo Pines finns nu på PC, PlayStation 4 & 5, Xbox Series X|S, Xbox One och Nintendo Switch: www.paleopines.com.

Se dagens lanseringstrailer för Paleo Pines här: https://youtu.be/pKD9XKRkiMc 

Super Animal Royales mer än 10 miljoner spelare kan göra det ännu roligare med en rad nya funktioner i säsong 9, inklusive ett helt nytt Party Animal Pass med festliga samlarföremål i slutet av sommaren som Mini Croc-husdjuret, Croc Photo Booth Scene, nya vapenskins med fyrverkeriblixtar och ett Disco-paraply med ett nytt rockande ljud. Turnip Boy har också invaderat spelet! Riv ner hans efterlysta affischer och slutför utmaningar för att tjäna Turnip-inspirerad kosmetika som Soil Sword och Super Applecat.

Säsong 9 av Super Animal Royale är tillgänglig att spela gratis på alla större konsoler och PC: www.animalroyale.com

Se lanseringstrailern för Super Animal Royale Säsong 9 här: https://youtu.be/aY5X5bcai1c

För mer information om Maximum Entertainment, dess publishing labels och studior, besök maximument.com.

Datum 2023-09-26, kl 20:00
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!