Maximum Entertainment Avslöjar "Spirit of the North 2", Uppföljaren till Det Kritikerrosade Open World-Äventyret som Kommer till PC, PlayStation 5 och Xbox Series X|S

Stockholm, Sverige – (15 oktober 2023) – Maximum Entertainment AB (Nasdaq: MAXENT B) avslöjade idag det helt nya open world-äventyret "Spirit of the North 2". Uppföljaren till det kritikerrosade "Spirit of the North" och kommer till PC, PlayStation 5 och Xbox Series X|S. Spelare återförenas med sin ikoniska rödrävsprotagonist och bjuds in att ströva omkring i en hisnande öppen värld, rik på uråldrig historia och bortglömda hemligheter, på ett uppdrag att återställa norrskenets försvunna väktare.

Se dagens Announcement-trailer här: https://youtu.be/YmdciBLeupQ

"Spirit of the North" lanserades redan 2019 och var en kärleksfullt utformad indiejuvel som fick i genomsnitt 4/5 stjärnor från spelare. Med ett "Väldigt positivt" betyg från nästan 3 000 användarrecensioner på Steam, återvänder "Spirit of the North 2" som en lugn upptäcktsresa i en fantastisk öppen värld.

"Vi är glada över att äntligen kunna presentera Spirit of the North 2 efter många månader av framsteg bakom stängda dörrar", kommenterade Christina Seelye, VD för Maximum Entertainment. "Med hjälp av kraften i Unreal Engine 5 lyfter uppföljaren den fridfulla skönheten och den hisnande grafiken från det första spelet till en helt ny nivå. Infuse Studios engagemang för att skapa en oförglömlig upplevelse fortsätter, och vi kan inte vänta med att berätta mer om detta fantastiska nya äventyr."

Ge dig ut på ett episkt äventyr i "Spirit of the North 2" och avslöja mysterierna i en vacker antik värld i detta hisnande äventyr i tredje person. Utforska fängslande biomer på en vidsträckt öppen världskarta, var och en med sina egna utmaningar och hemligheter att avslöja. Skräddarsy din rävs utseende och färdigheter så att de passar din spelstil och möt formidabla fiender när du räddar de legendariska skyddsbestarna i unika, pusselbaserade strider.

För mer information om Maximum Entertainment, dess förlag och studior, besök maximument.com.

Datum 2023-10-25, kl 20:00
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!