Maximum Entertainment Avslöjar att Smalland: Survive the Wilds Kommer att Lämna Early Access och Lanseras på Konsoler den 7 December

Stockholm, Sverige – (22 september 2023) – Maximum Entertainment AB (Nasdaq: MAXENT B) tillkännagav idag lanseringsdatumet den 7 december för open-world multiplayer survival-spelet 'Smalland: Survive the Wilds'. Spelet lämnar Early Access och släpps på PC, Xbox Series X och PS5 och kommer med nytt innehåll, tillsammans med en roadmap för framtida uppdateringar som ger nytt och spännande nytt innehåll till spelare. Spelets tredje stora contentuppdatering anländer i oktober för Early Access PC-spelare, och adderar en ny biom och nya varelser, och mer planeras fram till 1.0 i december och därefter.

Se dagens release date trailer: https://www.youtube.com/watch?v=JoboGBGHmj4

Utvecklat och förlagt in-house, lanserades 'Smalland: Survive the Wilds' via Steam och Epic i mars i år och nådde en topp på över 52k dagliga spelare under lanseringsveckan och har haft över 1,9 miljoner Twitch-visningstimmar hittills. Nu, för första gången, kommer konsolspelare att kunna utforska den rika och uppslukande världen av Smallfolk, en liten ras av människor som strävar efter att erövra landet i ovan som jättarna lämnat efter sig.

"Tillväxten av Smalland har varit allt annat än liten, och spelet fortsätter att utöka sitt feature set och nå ut till nya spelare", säger Christina Seelye, VD för Maximum Entertainment. "Det har varit otroligt att se responsen från spelets community, och vi är glada över att öppna upp den massiva världen av Smalland för spelare även på konsol."

Korsa pölar stora som sjöar och bergiga träd. Slåss, tämj och rid på monströsa varelser som gräshoppor och geckos i ett försök att överleva och trivas i en hård och vild värld. Nytt innehåll kommer att fortsätta att läggas till i PC-spelet ända fram till lanseringen, med samma innehåll tillgängligt i konsolutgåvorna.

För mer information om Maximum Entertainment, dess publishing labels och studior, besök maximument.com.

Datum 2023-09-22, kl 15:00
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!