Indie Narrative-äventyret Until Then Tillgängligt idag

Stockholm, Sverige (25 juni 2024) - Maximum Entertainment AB (Nasdaq: MAXENT B) tillkännagav idag lanseringen av det efterlängtade äventyrsspelet Until Then, tillgängligt nu på PlayStation 5 och PC.

"Både gaming-communityn och media har uttryckt en stark iver att upptäcka Until Then, och vi är mycket glada över att dela det med dem idag med en release på PlayStation 5 och PC", säger Christina Seelye, VD för Maximum Entertainment. "Den senaste lanseringen är ytterligare en milstolpe i att leverera vår pipeline för 2024 och stärka en ständigt växande katalog av olika titlar."

Until Then är ett sidscrollande, filmiskt äventyrsspel som berättar en märklig och spännande historia om nyfikna gymnasieelever som lever i en splittrad tillvaro. Spelet låter spelare utforska och navigera i olika vardagliga miljöer inspirerade av verkliga platser i Filippinerna. 

Se den senaste trailern här: https://youtu.be/OBrL9PZXXkU

För mer information om Maximum Entertainment, besök: www.maximument.com.

Datum 2024-06-25, kl 18:00
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!