Indiens International Financial Services Centers Authority beviljar ZignSec Limited Use Authorization

ZignSec AB (publ) har beviljats en Limited Use Authorization som FinTech Entity av Indiens International Financial Services Centers Authority (IFSCA). IFSCA är en sammanhållande myndighet för utveckling och reglering av finansiella produkter, finansiella tjänster och finansiella institutioner i Indien. ZignSec är för närvarande det enda företaget som erbjuder KYC-tjänster i IFSCA:s sandbox-program.

Kommentar från Alex Noton, VD ZignSec

"Vi är glada över att arbeta tillsammans med IFSCA för att kunna demonstrera våra KYC-produkter och tjänster för indiska finansinstitutioner. Detta är en viktig milstolpe för ZignSec, och vi är glada över att kunna utnyttja vår expertis inom digital identitetsverifiering och autentisering för att hjälpa dessa institutioner att gå mot en mer förenklad och kompatibel e-KYC-process."

FÖR MER INFORMATION, VÄNLIGEN KONTAKTA:

Alex Noton, VD

Tel: +44 7775 685 984

alex.noton@zignsec.com

OM ZIGNSEC KONCERNEN

ZignSec koncernen, bestående av ZignSec, Web Shield och Wyzer, är en ledande leverantör av efterlevnadslösningar för den digitala ekonomin. Koncernen hjälper företag att på ett effektivt sätt följa Know Your Customer (KYC) och Know Your Business (KYB)-reglerna på kundintroduktionsstadiet och vidare, genom att tillhandahålla lösningar som ökar säkerheten och skapar förtroende för gruppens klienter såväl som deras slutanvändare.

Nasdaq First North Ticker Symbol: ZIGN

Certified Adviser: Eminova Fondkommission AB, Tel: +46 8 684 211 00

VIKTIG INFORMATION

Styrelsen för ZignSec AB (publ) bedömer att informationen i detta pressmeddelande ej är av kurspåverkande karaktär men att det alltjämt är av betydande vikt att enhetligt via offentliggörandet kommunicera informationen till bolagets intressenter.

Datum 2023-05-05, kl 08:00
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!