Glenn Mac Donald, ny VD för ZignSec

MAR

Styrelsen för ZignSec AB (publ) och Alex Noton har kommit överens om att Alex kommer att övergå från sin nuvarande roll som VD för ZignSec med omedelbar verkan och ersättas av ZignSecs nuvarande säljchef, Glenn Mac Donald. Under övergången kommer Alex Noton att hjälpa Glenn i stor utsträckning de kommande 3 månaderna och sedan fortsätta i styrelsen, givet omval vid den kommande årsstämman. Glenn är en enastående chef med lång erfarenhet inom företags- och fintech-industrin. Hans exceptionella ledaregenskaper och förmåga att bygga högpresterande team har varit tydlig i hans många ledande befattningar där han effektivt har hanterat team och drivit tillväxt. Tidigare som kommersiell chef för International Card Services B.V., genomförde han strategier som avsevärt ökade företagets övergripande resultat. Hans erfarenhet på Adyen och Dimebox inkluderar att bygga relationer med globala betalningsnätverk och implementera globala partnerkontakter. Glenns beprövade meritlista gör honom till en ovärderlig tillgång för alla organisationer. VD-bytet görs för att möjliggöra ett ökat fokus på försäljning och tillväxt i koncernen med bolagets bästa som drivkraft.

Kommentar från Alexander Albedj, styrelseordförande, ZignSec:
"Å styrelsens vägnar vill jag tacka Alex för hans värdefulla arbete för ZignSec. Han har hjälpt till att bygga strukturer i en volatil tid och hjälpt till att rekrytera nyckelpersoner till organisationen. Satsningar har gjorts på nya produktsegment som dessvärre inte har gett frukt under Alex tid. Trots det finns det fortfarande mycket potential för ZignSec. Glenn är rätt person att ta avstamp härifrån, fokusera på våra kärnprodukter, förbättra erbjudandet och ta företaget till lönsamhet.”

FÖR MER INFORMATION, VÄNLIGEN KONTAKTA:

Alexander Albedj, Styrelseordförande

Tel: +46 76 221 30 75

alexander.albedj@zignsec.com

OM ZIGNSEC KONCERNEN

ZignSec koncernen, bestående av ZignSec, Web Shield och Wyzer, är en ledande leverantör av efterlevnadslösningar för den digitala ekonomin. Koncernen hjälper företag att på ett effektivt sätt följa Know Your Customer (KYC) och Know Your Business (KYB)-reglerna på kundintroduktionsstadiet och vidare, genom att tillhandahålla lösningar som ökar säkerheten och skapar förtroende för gruppens klienter såväl som deras slutanvändare.

Nasdaq First North (ZIGN)

Certified Adviser: Eminova Fondkommission AB, Tel: +46 8 684 211 00

Datum 2023-05-11, kl 08:30
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!