Zazz Energy of Sweden

Zazz återstartar de befintliga maskinerna i Amfilochia den 13 december

Zazz Energys (”Zazz” eller ”Bolaget”) har servat och uppgraderat de befintliga maskinerna i Amfilochia under tiden som panelerna har levererats. Det betyder att bolaget är redo att återstarta maskinerna omedelbart. Samtidigt räknar bolaget med slutleverans av panelerna i denna vecka. Då kan vi påbörja installation och testkörning av den nya maskinen i nästa vecka.

Som tidigare meddelats flyttades återstarten av projektet in i december på grund av försenad leverans av panelerna. När de befintliga maskinerna nu går i gång kan vi påbörja leveranserna av el till nätverket omedelbart och detta kan fortsätta under installationen och testkörningen av den nya maskinen. Därmed kommer de första intäkterna under februari 2024.

-” Detta är ett positivt steg i rätt riktning i projektet. Vi kombinerar leverans av el och löpande intäkter samtidigt som vi installerar den nya maskinen som utlovat i december.” säger VD Christian von Uthmann

Datum 2023-12-12, kl 12:50
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!