XMReality tecknar avtal med teknikföretaget GiveX

GiveX är ett globalt teknikföretag med huvudkontor i Toronto, Kanada. De specialiserar sig på att tillhandahålla handeln med en bred uppsättning tjänster som inkluderar presentkortslösningar, lojalitetsprogram, kassasystem (POS), dataanalys och förbetalda biljetter. Med över 132 000 aktiva handelsplatser kommer GiveX att använda XMReality Remote Guidance för att ytterligare stärka sin kundservice och support.

GiveX plattform stödjer sömlös integration med över 1 000 kassasystem världen över och förbättrar kundengagemang och operationell effektivitet för företag inom restaurang-, detaljhandel- och gästfrihetsbranschen i över 100 länder. Genom att implementera XMReality kan GiveX erbjuda snabbare support både till sina slutkunder och även mellan tekniker.

“Vi är stolta över att ha blivit utvalda som mjukvaruleverantör av GiveX för att underlätta support och service inom deras verksamhet," säger Ryne Simeone, Vice President of Business Development på XMReality Inc. "De har fått en lysande start med XMReality, och vi ser fram emot att fortsätta detta samarbete för att förstärka deras kundsupport."

Läs mer om GiveX här: https://web.givex.com/

Datum 2024-07-02, kl 15:00
Källa MFN
Kopiera toppinvesterare! Med eToros innovativa CopyTrader™, kan du automatiskt kopiera andra investerares beslut. Hitta investerare som du tror på och kopiera deras investeringar i realtid. Inga extra avgifter tas ut för att använda CopyTrader-funktionen.
Copy Trading innebär inte investeringsråd. Värdet på dina investeringar kan gå upp eller ned. Ditt kapital löper risk.