XMReality startar nytt pilotprojekt inom försvarssegmentet

Kontraktet med försvarsmakten, från ett land utanför Nato i DACH-regionen, är via en lokal partner som tillhandahåller mjukvara för underhåll och inspektioner med digitala arbetsinstruktioner. Det uppstår dock fall då de digitala instruktionerna inte räcker till, och teknikern som utför arbetet behöver ytterligare hjälp av en expert. I dessa fall tillåter XMRealitys platform för vägledning på distans teknikern att ansluta till en experter via live video och få vägledning i realtid med hjälp av kraftfulla funktioner, baserade på Augmented Reality.

"Vi är glada över att återigen se att vår mjukvara lever upp till de höga kvalitetskrav som försvarssegmentet ställer. Ordern i sig är inte betydande i monetära termer, då beställningen avser det begränsade pilotprojektet, men den är ändå av betydelse för oss eftersom det finns framtida potential", säger Andreas Jonsson, CBDO på XMReality

Datum 2023-05-03, kl 15:41
Källa Cision
Bifogade filer
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!