XMReality signerar nytt avtal med Technology Resource Center of America

XMReality, Inc. kommer att förse Technology Resource Center of America (TRCA) med sin Remote Guidance™-mjukvara. XMReality Remote Guidance™ är en industrifokuserad molnbaserad AR-programvara som hjälper företag att förbättra sin kunskapsöverföring och samarbete genom att möjliggöra för geografiskt åtskilda kollegor, kunder och leverantörer att interagera och samarbeta som om de vore sida vid sida.

TRCA samarbetar med över 2000 tekniker och entreprenörer över hela USA som utför installationer och underhåll av teknik för en mängd olika branscher. De ska nu börja använda lösningen i sin supportverksamhet för att ytterligare stärka sin kundservice.

"Vi är glada över att välkomna TRCA till XMReality-familjen", säger Ryan Simeone, Vice President för affärsutveckling på XMReality, Inc. "TRCA är en ledande leverantör av teknologilösningar i USA, och vi är glada över att arbeta med dem för att hjälpa dem ytterligare förbättra sin branschledande kundservice."

Datum 2023-06-28, kl 13:23
Källa Cision
Bifogade filer
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!