XMReality signerar licensavtal med Middleby Coffee Solutions Group

XMReality kommer att förse Middleby Coffee med sin Remote Guidance™-mjukvara. Middleby Coffe börjar med att använda XMReality för fältservicesupport och kundsupport vid felsökning, samt planerade inspektioner av utrustning. Genom att använda XMReality för att samarbeta på distans kan deras geografiskt åtskilda kollegor, kunder och leverantörer samarbeta som om de vore sida vid sida.

"Vi är glada över att kunna stödja ett premiumvarumärke som Middleby Coffee när det fortsätter att tillverka och serva branschledande kommersiell kaffeutrustning till sin kundbas som inkluderar restauranger, kaféer, rosterier, hotell, kontor och närbutiker", säger Ryne Simeone, Vice President för affärsutveckling på XMReality, Inc. "Middleby Coffee erbjuder, genom sina premium och sedan länge betrodda varumärken Synesso, Bloomfield och Concordia Beverage Systems, en av industrin efterfrågad  helhetslösning för kommersiell kaffeutrustning."

Om Middleby Coffee Solutions Group
Middleby Coffee Solutions Group är baserat i Renton, Washington USA. Genom sina varumärken Synesso, Bloomfield och Concordia Beverage Systems erbjuder Middleby Coffee Solutions Group ett brett utbud av kommersiell kaffeutrustning, inklusive espressomaskiner, kvarnar, bryggare och dryckesautomater. Företagets produkter används av en mängd olika företag, inklusive restauranger, kaféer, hotell och närbutiker. De är en del av Middleby Corporation, en världsledandere inom kommersiella foodservice-lösningar, hushållsapparater och industriella process- och baksystem som är noterat på Nasdaq Global Select Market. För mer information, besök https://middlebycoffee.com/

Datum 2023-09-11, kl 14:20
Källa Cision
Bifogade filer
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!