XMReality lanserar säker molnbaserad lagringstjänst med branschens första Microsoft OneDrive-integration

Att dokumentera remote guidance sessioner, såsom supportsessioner eller inspektioner, är viktigt för att sprida kunskap och lära av tidigare erfarenheter. XMReality tillhandahåller omfattande dokumentationsmöjligheter; från att fånga välstrukturerade anteckningar till videoinspelning med bara ett klick samt ögonblicksbilder som tas och automatiskt sparas efter samtalet. Detta gör det enkelt för användare att fånga all information de behöver från ett samtal.

Visuell dokumentation, som videoinspelningar och ögonblicksbilder, innehåller ofta känslig kundinformation och immateriella rättigheter. Därför är det viktigt att skydda visuell information inte bara under ett samtal, utan även när den lagras efter ett samtal. För att underlätta detta lanserar XMReality nu en ny integration som låter kunder lagra dokumentation på sitt eget företags OneDrive-lagringstjänst. Lagring som kunden äger, driver och helt kontrollerar. XMReality är först i branschen med att låta kunderna lagra data på sin egen molntjänst för ökad säkerhet.

"Vi tog ett mycket medvetet beslut att låta våra kunder använda den molnlagringslösning för företag som de redan har, i stället för att tillhandahålla en egen tjänst. Detta säkerställer att våra kunders innehåll hela tiden ägs och kontrolleras av dem.", säger Alexander Sandström, CTO på XMReality. "Genom att tillhandahålla en sömlös användarupplevelse runt kundens egen molnlagring, behåller vi användarvänligheten och ger användarna tillgång till deras innehåll, samtidigt som vi håller data helt säker."

För att börja använda molnlagring aktiverar kunderna Microsoft OneDrive för sin organisation, varefter inspelningar och ögonblicksbilder lagras automatiskt. Åtkomst och behörigheter, samt fillagring, hanteras av kunden som en del av deras standard OneDrive-konfiguration. Detta säkerställer att all XMReality-dokumentation alltid följer kundens IT-säkerhets- och dataåtkomstpolicyer.

När det väl är aktiverat kan allt innehåll lätt nås från XMReality-skrivbords- och webbappar, samt från alla andra appar som stöder Microsoft OneDrive, inklusive Microsofts Windows File Explorer och Apples Finder.

Datum 2023-06-19, kl 13:27
Källa Cision
Bifogade filer
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!