XMReality har fortsatt momentum inom amerikansk livsmedelsindustri

JLS Automation är en ledande tillverkare av lättanvända robotiserade förpackningslösningar som optimerar prestandan för livsmedelsindustrin. De hjälper kunder att lösa komplexa förpackningsproblem samtidigt som de hanterar strikta sanitära krav. XMReality Remote Guidance kommer att användas inom deras eftermarknadssupport för att leverera förstklassig support och service till deras kunder inom bageri, ost, färskvaror, frysta livsmedel, samt kött och fågel.

"Det är fantastiskt att se att vårt amerikanska säljteam nu levererar en stadig ström av nya kunder", säger Andreas Jonsson, VD på XMReality. "Vi har gjort flera förändringar i vår setup i USA. I början av förra året tillsatte vi Tim Koeppl som ny President och i år investerade vi i en utökning av säljteamet. Med det sagt är jag verkligen glad över att se att dessa strategiska investeringar nu börjar ge resultat och vi kommer att arbeta för att se till att vi bibehåller detta positiva momentum."

Om JLS Automation
JLS Automation är baserat i York, Pennsylvania. Företaget är specialiserat på att producera hygieniska robotförpackningslösningar som används av livsmedelsproducenter av alla storlekar, från småföretag till stora multinationella företag. JLS produkter är designade för att förbättra prestanda, avkastning och livsmedelssäkerhet samtidigt som manuellt arbete och kostnader minskar. För mer information, besök: https://www.jlsautomation.com/

Datum 2023-09-22, kl 09:51
Källa Cision
Bifogade filer
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!