XMReality fortsätter öka försäljningen via partners

Viveo är ett svenskt företag som paketerar XMReality som ett nischat erbjudande mot den svenska fastighetsmarknaden. Syftet med Viveos tjänst är att underlätta och effektivisera hantering av felanmälningar och ärendehantering inom fastighetsförvaltning. SG Applications & Management, SGAM, har nu signat ett treårskontrakt med Viveo för att använda deras tjänst till att supportera sina kunder på distans.

SGAM erbjuder anpassade lösningar, projekt och underhållsåtgärder för att tillvarata data och information som redan finns tillgänglig i fastigheterna. På så vis hjälper de sina kunder att få bättre insyn och förståelse i sitt fastighetsbestånd. De har sitt huvudkontor på Gotland men majoriteten av kunderna finns i Stockholm. Genom att använda XMReality kan de därmed effektivisera sin service och support till kunderna genom att erbjuda videosupport. De kan på så vis förbättra sin responsivitet samtidigt som de ersätter dyra och tidskrävande flygresor till fastlandet.

"Det är väldigt tillfredsställande att konstatera att vi nu har flera partnerskap som under 2023 har genererat orderingång för bolaget. Vi ser generellt en mycket bättre framdrift med våra partneravtal och en handfull levererar nu kontinuerliga licensintäkter " säger Andreas Jonsson, säljchef på XMReality. "Som tidigare nämnt ser vi också en ökad efterfrågan på digitala tjänster inom fastighetmarknaden och här har Viveo fått till ett konkurrenskraftigt erbjudande och positionering av videosupport via XMReality. Vilket denna affär med SGAM är ett tydligt exempel på."

Datum 2023-05-12, kl 08:30
Källa Cision
Bifogade filer
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!