Freudenberg e-Power Systems väljer XMReality

Freudenberg e-Power Systems erbjuder ett brett utbud av lösningar, inklusive batterisystem, bränslecellssystem och kombinerade system som används i en mängd olika industrier, inklusive kommersiella fordon, marina fartyg och stationära applikationer. XMReality kommer initialt att användas för att tillhandahålla fältservice och support för battericeller på kryssningsfartyg. Genom att använda Remote Guidance kan Freudenberg säkerställa snabb och effektiv service och support av sina battericeller oavsett var kryssningsfartygen befinner sig genom att helt enkelt initiera ett XMReality-samtal.

"Vi är glada över att kunna stödja en global ledare som Freudenberg i deras arbete med att tillhandahålla energisystem som hjälper deras kunder att minska miljöpåverkan, förbättra effektivitet, öka tillförlitlighet och minska underhållskostnader", säger Tim Koeppl, President på XMReality, Inc. "Freudenberg är ledande när det gäller att bekämpa luftföroreningar och klimatförändringar genom användning av rena kommersiella energisystem och vi är stolta över att bidra till det arbetet."

Om Freudenberg e-Power Systems
Freudenberg e-Power Systems globala huvudkontor ligger i München, Tyskland och de har anläggningar i USA, Asien och Europa. Företaget är en del av Freudenberg Group som sysselsätter mer än 50 000 personer med att betjäna en global kundbas. För mer information besök: https://www.freudenberg-eps.com/

Datum 2023-11-15, kl 09:58
Källa Cision
Bifogade filer
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!