Waystream tecknar partneravtal med Transtema

"På grund av det säkerhetspolitiska läget vill allt fler stadsnät byta till en svensk leverantör. Dessutom ökar kraven på hållbara lösningar, därför är Waystream det perfekta tillägget till vår befintliga produktportfölj. Vi ser stor potential i det här samarbetet", säger Gabriel Edelbrock, VD på Transtema Fiberdata.

Waystream, som har majoriteten av sin produktion i Sverige, har också sedan juni förra året börjat klimatkompensera för alla sina access-switchar.

VD Fredrik Lundberg har stor tilltro till vad det nytecknade avtalet kan leda till:

"Tillsammans med Transtema kommer vi nå ut till ännu fler kunder och växa på den svenska marknaden. Transtema är ett företag som dessutom har samma värderingar som oss gällande bland annat jämställdhet och hållbarhet, vilket vi uppskattar mycket. Vi är övertygade om att detta kommer bli ett framgångsrikt partnerskap."

All Waystreams försäljning genomförs via återförsäljare. På den svenska marknaden arbetar de sedan tidigare och också fortsättningsvis med Telia Cygate, NetNordic, 84 Grams och Ålrajt.

Datum 2023-08-24, kl 07:56
Källa Cision
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!