Waystream tecknar avtal med ny återförsäljare i DACH-regionen

"Vi på K-Businesscom utökar och förbättrar ständigt vår partnerportfölj, beroende på hur våra kunders behov ser ut, och med Waystream såg vi stora möjligheter. Det var tydligt redan från början att Waystreams positionering sammanfaller väl med vår vision. Produktkvaliteten kombinerat med den låga energiförbrukning passar perfekt med våra kunders förväntningar att kunna bygga och driva hållbara och gröna nätverk. Dessutom är produktens livscykel extremt imponerande. Till skillnad mot andra tillverkare så levererar Waystream ny mjukvara också till äldre hårdvara. Så äldre utrustning kan, när det är möjligt, få de nyaste uppdateringarna", berättar Ralf Arweiler, VD på K-Businesscom Tyskland och fortsätter:

"Vi blev också imponerade när vi insåg hur genomgående Waystream arbetar med hållbarhet. Deras klimatkompensation är helt i linje med de nya behoven vi ser på marknaden."

Waystream som klimatkompenserar för all produktion av sina accesswitchar, är en svensk tillverkare med majoriteten av sin produktion i Sverige. Företaget har en gedigen bakgrund i Norden, och i februari 2023 öppnade de sitt första kontor i Tyskland.

Fredrik Lundberg, VD på Waystream Group, ser ljust på det nya samarbetet med K-Businesscom:

"Tyskland och hela DACH-området är viktiga marknader för oss och har framöver vår högsta prioritet. Norden och DACH har många likheter när det kommer till behov och värderingar. Vi ser därför stora möjligheter att växa stadigt och snabbt i hela regionen. Att vi dessutom hittat ett nytt partnerskap med ett stort och etablerat företag som K-Businesscom, gör ju saken bara ännu bättre. K-Businesscom har bred marknadskännedom och räckvidd bland våra potentiella kunder, vilket är precis vad vi har letat efter i ett nytt partnerskap. Vi är övertygade om att vårt nya samarbete kommer vara framgångsrikt för oss båda, och leda till att vi växer tillsammans i hela regionen." 

All Waystreams försäljning är indirekt och görs genom återförsäljare.

Datum 2023-08-31, kl 12:58
Källa Cision
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!