Stampen har förvandlats och vuxit med 1,5 våning

Utöver en exteriör förvandling har stora förändringar skett även på insidan med nya entréer, foajéer och hissar. Totalt sett har fastigheten utökats med 2 000 kvadratmeter. 

- Det är en riktigt härlig förvandling som skett genom om- och tillbyggnationen vid Stampen. Ett toppmodernt kontorshus som i samband med ombyggnationen också blivit mer energieffektivt med exempelvis solceller på taket. Vi har också tillfört nya, fina kontorsytor med fantastisk utsikt där vi nu välkomnar Convendum med sin andra etablering i Göteborg, säger Marina Fritsche, regionchef Göteborg samt vice vd Wallenstam.

På fastighetens tak har 352 solpaneler installerats för att bidra till en klimatsmart vardag för kontorshyresgästerna. De nya solcellspanelerna beräknas ha en årsproduktion av 132 MWh. 

Stampen ligger mitt i centrala Göteborg, med närhet till Centralstationen och innerstadens utbud av caféer, restauranger och shopping. Större hyresgäster i fastigheten utöver Convendum är Arbetsförmedlingen, Sportrehab, Diagnostiskt Centrum Hud och Xamera. En fin mix av verksamheter inom hälsa, välmående, utveckling och rekrytering.
 

Datum 2024-02-21, kl 07:55
Källa Cision
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!