Spanska smakupplevelser till Kungsportsplatsen 1

- Bar el Guiri får ett riktigt fint läge mitt i centrala Göteborg, det bästa av Spanien samlat på ett och samma ställe. För mig är helheten viktig, att gästerna får uppleva Spanien när de kommer till oss, det handlar om allt från musik, mat och doft till en välkomnande atmosfär, säger ägaren Peter Segerdahl, som också driver Spanska köket.

- Bar el Guiri kommer att skapa en ny restaurangupplevelse för alla som längtar efter en härlig dos av Spanien mitt i hjärtat av Göteborg. Vi är väldigt glada över att välkomna dem till Kungsportsplatsen 1, säger Marina Fritsche, regionchef Göteborg och vice vd på Wallenstam.

Peter Segerdahl har utöver Spanska Köket även startat och drivit exempelvis Moon Thai Kitchen. Planerna för Bar el Guiri är att servera god klassisk spansk mat med de bästa råvarorna och stor känsla. 

- Jag har en förkärlek till Spanien och det spanska köket efter att både ha levt där i 14 år och även rest runt mycket. För mig är det viktigt att skapa rätt känsla med mat, inredning och service.  Det fina med Bar el Guiris olika delar är att gästerna kan välja själva vad som passar för dagen, om de vill slinka in på ett glas vin och några pintxos eller boka en längre sittning i restaurangen, säger Peter.

 

Datum 2023-06-28, kl 08:15
Källa Cision
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!