Slettvoll öppnar flaggskeppsbutik på Avenyn

- Vi ser otroligt mycket fram emot en etablering på Avenyn. Slettvoll finns representerat i 17 butiker med väl utvalda adresser i Skandinavien. Nu tar vi också plats på Göteborgs populära Aveny med klassiskt hantverk och tidlös design, säger Bjørn Helge Vik, vd för Slettvoll.

Närheten till en vacker och skiftande natur, det äkta, enkla och jordnära har präglat utvecklingen hos Slettvoll som grundades redan 1951 i Stranda, Norge. Då som nu har lusten att skapa och drömmarna varit stora. Det är idag dock ett långt steg från bolagets start då varorna transporterades med cykel, till dagens internationella möbel- och inredningskoncept. 

 - En unik butiksupplevelse för inredningsentusiaster blir nu verklighet på Avenyn i och med Slettvolls öppning. Vi ser mycket fram emot att välkomna Slettvoll till oss och Avenyn, säger Marina Fritsche, regionchef Göteborg och vice vd på Wallenstam.

Varje produkt i sig är unik, möblerna skräddarsys helt efter önskemål av kunniga hantverkare. På plats i butik hjälper kunniga inredningsrådgivare till med framtida möblering utifrån skisser och önskemål.

Datum 2023-07-07, kl 08:10
Källa Cision
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!