Nya lägenheter till Årstaberg

I det gamla industriområdet vid Årstabergs station växer ett nytt bostadsområde fram med cirka 1 000 bostäder, en grundskola och en ny kvarterspark. 

- Att kunna starta en nybyggnation av lägenheter i dessa tider känns stort. Vi vet att efterfrågan är enorm och är därför stolta att med denna byggnation kunna tillföra drygt 400 nya lägenheter till Stockholm och Årstaberg, säger Hans Wallenstam, vd för Wallenstam. 

Lägenheterna kommer byggas ett stenkast från Södermalm i skärningspunkten mellan Liljeholmen och Årstafältet. Precis intill stryker tvärbanan och ett regionalt cykelstråk som öppnar upp närheten till resten av Stockholm. Projektet fördelas över tre hus kring en sluten gård och ett punkthus. Utöver lägenheterna planeras det för ett varierat utbud av butiker och service i entrévåningarna. Här är pulsen hög dygnet runt. 

Den planerade nybyggnationen kommer att variera från 7 till 25 våningar. Första inflyttningen i Wallenstams lägenheter beräknas ske under 2026.
 

Datum 2024-05-17, kl 12:00
Källa Cision
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!