Mer service och handel till Älta

 - Det är fantastiskt roligt att välkomna ICA och Apotek Hjärtat till nya affärsmöjligheter vid Älta torg. Vi ser fram emot att se resultatet när vårt första kvarter växer fram i ett attraktivt område som står inför en spännande utveckling, säger Mathias Aronsson, vice vd och regionchef Stockholm/Uppsala.

Byggnationen av det kvarter som nu är under uppförande startade i slutet av 2021. Under nästa år hälsas de första bostadshyresgästerna välkomna till nybyggda lägenheter med lummig innergård.
 
I utvecklingen av Älta som helhet är ambitionen att koppla ihop torget med befintliga bostadsområden och skapa naturliga och inbjudande mötesplatser kring kultur, service och handel. En centrummiljö som blir utåtriktad och tillgänglig med mycket mer service och liv. Ett arbete som för Wallenstams del omfattar sex etapper och kommer att fortgå under många år.

 

Datum 2023-09-05, kl 10:45
Källa Cision
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!