Vultus: Toyamas återförsäljarnätverk går live på Vultus nya plattform

REG

Toyamas nätverk kommer att ha en skräddarsydd plattform och app, anpassad för att leverera Vultus analystjänster. Analystjänsterna inkluderar bland annat övervakning av planthälsa, insikter för kvävehantering, identifiering av vattenstress och analyser av jordens innehåll av organiskt kol. Syftet med analyserna är att förbättra jordbrukseffektiviteten.

 

"Att Toyama nu gör våra analyser tillgängliga för sitt nätverk är ett betydande framsteg som inte bara bekräftar den utökade funktionaliteten av vår nya plattform, utan öppnar också upp nya möjligheter för oss. Genom detta samarbete når vi ut till en ny marknad och en bred användarbas, vilket kommer ge oss nya insikter och möjlighet att ytterligare förädla våra analyser.", säger Per Karlsson, VD för Vultus.

 

Samarbetet mellan Vultus och Toyama förstärks ytterligare genom denna gemensamma lansering. Med Vultus tjänster nu tillgängliga i Toyamas nätverk baseras den årliga intäkten på en fast avgift om cirka 1,5 MSEK, som kommer att öka med tillägg av rörliga avgifter per analyserad hektar. Intäkterna fördelas på månadsbasis och kommer att tillämpas från och med det andra kvartalet i år.

 

Utöver att tillhandahålla tjänster till slutanvändare som odlare, jordbruksföretag och agronomer, kommer Toyama att utöka Vultus erbjudanden till återförsäljare och representanter i Sydamerika.

 

Om Toyama

Toyama är ett multinationellt bolag, närvarande på fem kontinenter och med registrerade varumärken i mer än 150 länder. Bolaget har en stark närvaro på sin hemmamarknad i Sydamerika. I Brasilien har Toyama mer än 7 000 försäljningsställen och erbjuder en portfölj med mer än 500 olika produkter. Bolaget är verksamt inom flera olika segment: jordbruk, bygg och anläggning, skog & trädgård, sjöfart och transport.

 

För mer information om Vultus, vänligen kontakta
Per Karlsson, VD Vultus AB
Telefon: +46 (0) 70-001 97 01
E-post: per.karlsson@vultus.se
Hemsida: www.vultus.se

 

Om Vultus AB (publ)

Vultus är ett agtech-bolag som erbjuder analyser av grödor och markförhållanden baserat på satellitdata. Genom bolagets plattformstjänst tillhandahåller Vultus beslutsunderlag för effektiva och hållbara jordbruksmetoder globalt. Vultus aktie (Ticker: VULTS) är noterad på Spotlight Stock Market. För mer information om Vultus verksamhet, besök: www.vultus.se

 

Datum 2024-02-22, kl 09:45
Källa Cision
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!