Vultus lanserar ny IT-plattform tillsammans med Softwerk

REG

 

Vi lanserar nu en ny IT-plattform för effektivare integrationer och en betydligt mer flexibilitet för partners och organisationer att ta del av vårt tjänsteutbud. För Vultus är detta en strategiskt viktig lansering som kommer bredda marknaden och skapa en betydligt snabbare onboarding och försäljningsprocess.”, säger Per Karlsson, VD Vultus.

 

Plattformen kommer erbjuda en effektivare integration av Vultus tjänsteutbud för partners och organisationer. Genom plattformen blir det möjligt att integrera i befintliga IT-infrastrukturer hos partners samtidigt som den erbjuder en strukturerad lösning för de som saknar ett samlat system för sina medlemmar och kunder.

 

”Tillsammans med Vultus har vi skapat en lösning som ger organisationer inom jordbruksektorn en möjlighet att få en skräddarsydd plattform med Vultus tjänsteutbud till sina medlemmar och kunder. Den nya plattformen kommer spara både tid och utvecklingskostnader för organisationerna. Vi har även ökat hastigheten för analysbearbetning genom omstrukturering av den grundläggande infrastrukturen och en uppdatering av precisionen av maskinlärningsmodellerna, vilket kommer öka användarupplevelsen, datans tillförlitlighet och systemets tillgänglighet.”, säger Björn Lundsten, VD Softwerk.

 

Om Softwerk

Softwerk AB, baserat i Växjö, är ett mjukvaruutvecklingsföretag som grundades 2008 av två anställda vid Institutionen för datavetenskap på Linnéuniversitetet. Sedan dess har företaget vuxit till över 30 anställda, alla inriktade på programmering. Med närvaro både inom den akademiska världen och den kommersiella sektorn har mjukvarulösningarna en grund i vetenskaplig och teknisk expertis, vilket möjliggör leverans av spjutspetsprodukter inom en rad verksamhetsområden.

 

För mer information om Vultus, vänligen kontakta
Per Karlsson, VD Vultus AB
Telefon: +46 (0) 70-001 97 01
E-post: per.karlsson@vultus.se
Hemsida: www.vultus.se

 

 

Om Vultus AB (publ)

Vultus är ett agtech-bolag som erbjuder analyser av grödor och markförhållanden baserat på satellitdata. Genom bolagets plattformstjänst tillhandahåller Vultus beslutsunderlag för effektiva och hållbara jordbruksmetoder globalt. Vultus aktie (Ticker: VULTS) är noterad på Spotlight Stock Market. För mer information om Vultus verksamhet, besök: www.vultus.se

 

Datum 2024-01-29, kl 08:48
Källa Cision
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!