Volati stärker ledningsgruppen med kompetens inom strategisk HR

Försörjning och utveckling av kompetens och ledarskap är centralt i Volatis värdeskapande. Volati ökar nu fokus ytterligare genom att förstärka koncernledningen med Åsa Holmgren, ny Chef Strategisk HR. Åsa tillträder tjänsten i augusti 2024.

Åsa kommer närmast kommer från en global HR-roll på EQT och har drygt 25 års erfarenhet som chef inom HR, hållbarhet och affärsutveckling i internationellt verksamma företag. Bland tidigare arbetsgivare finns Axel Johnson International, OSM Group och Capgemini Consulting. Genom åren har hon arbetat såväl operativt som strategiskt och koncernövergripande. Åsa har en civilingenjörsexamen från KTH och har även studerat vid Handelshögskolan i Stockholm.

Som Chef Strategisk HR kommer Åsa leda och utveckla Volatis befintliga ledarskapsprogram. Hon kommer även att stötta koncernens bolag samt ansvara för introduktionen av nya initiativ för kompetensförsörjning och ledarutveckling.

- Försörjning och utveckling av kompetens och ledarskap är en av Volatis viktigaste framgångsfaktorer. Det är med glädje jag välkomnar Åsa till Volati, som med sin breda och relevanta erfarenhet kommer att bidra till ett ytterligare ökat fokus på området. Jag ser fram emot att tillsammans med Åsa ta nästa steg i våra initiativ för strategisk HR, säger Andreas Stenbäck, vd för Volati.

Läs mer om Volatis ledarskapsprogram:
https://www.volati.se/sv/karriar/kompetens-och-ledarskap.aspx

Datum 2024-06-13, kl 09:00
Källa MFN
Kopiera toppinvesterare! Med eToros innovativa CopyTrader™, kan du automatiskt kopiera andra investerares beslut. Hitta investerare som du tror på och kopiera deras investeringar i realtid. Inga extra avgifter tas ut för att använda CopyTrader-funktionen.
Copy Trading innebär inte investeringsråd. Värdet på dina investeringar kan gå upp eller ned. Ditt kapital löper risk.