VEFs portföljbolag FinanZero meddelar att de säkrat en media-för-aktier investering på 4 mnUSD

FinanZero, den ledande marknadsplatsen för krediter i Brasilien, meddelade den här veckan att de säkrat en media-för-aktier investering på 4 mnUSD från den brasilianska fonden 4Equity. Investeringen görs till samma villkor och pris som den senaste finansieringsrundan i FinanZero.

FinanZero är grundat av Olle Widén och Kristian Jacobsson tillsammans med svenska venture-studion Webrock Ventures. Finanzero är en digital marknadsplats för krediter som ger flera miljoner brasilianare tillgång till lån från ett nätverk av mer än 80 kreditgivare till de bästa villkoren och priserna i marknaden.

4Equity Media Ventures är Latinamerikas främsta fond inom media-för-aktier och blir genom den här investeringen en minoritetsägare i FinanZero. Samarbetet med 4Equity förväntas bidra signifikant till FinanZeros varumärke och verksamhetstillväxt genom stor stöttning i marknadsföringsresurser.

Avtalet med 4Equity kommer vara essentiellt för vår tillväxtstrategi framåt. Över de senaste 12 månaderna har vi förberett vårt team och plattform för att skala upp och accelerera verksamheten under 2024, ett år där vi förväntar oss en substantiell förbättring i marknaden” säger Olle Widén, VD och medgrundare på FinanZero.

Datum 2024-03-06, kl 08:30
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!