VEF välkomnar Katharina Lüth till styrelsen

VEF är glada att kunna tillkännage utnämningen av Katharina Lüth som ny styrelseledamot i VEF. Genom sin breda erfarenhet av globala finansiella tjänster i Europa, Latinamerika och Afrika, samt genom sin nuvarande position som Chief Client Officer på Berlinbaserade Raisin, en ledande fintech-aktör fokuserad på sparande och investeringar, kommer Katharina att kunna bidra med en stor mängd kunskap och expertis.

Katharina började sin karriär på McKinsey & Company, där hon arbetade som engagement manager och senior projektledare under sin sju år på bolaget. På McKinsey jobbade Katharina främst som rådgivare till flera stora europeiska globala och privata banker, och gav strategisk vägledning inom kapitalförvaltning, private banking, prissättning, rådgivningskoncept samt lead transformation.
Efter sin tid på McKinsey gick Katharina vidare till fintechvärlden och blev en del av ledningsteamet på Raisin GmbH, där hon har spelat en avgörande roll för att etablera bolaget som en ledande aktör inom spar- och investeringsområdet genom sina många nyckelpositioner. För närvarande innehar Katharina positionen som Chief Client Officer och Managing Director, och övervakar Raisins B2C-verksamhet, kundservice och operativa verksamhet, samt kommunikation och PR.

Dave Nangle, VD på VEF, kommenterar:

"Katharinas stora operativa erfarenhet och djupa förståelse för både traditionella finansiella tjänster och fintech över hela Europa och Latinamerika gör henne till ett oerhört värdefullt tillskott till vår styrelse. Vi är glada över att välkomna Katharina till VEF och ser fram emot att arbeta nära henne under de kommande åren för att vägleda vår investeringsstrategi.”

Datum 2023-05-12, kl 09:30
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!