Entreprenören Leif Danielsson förvärvar aktier i Vaxxa och blir största ägare

Bolaget får i samband med transaktionen in en kapitalstark storägare med ett brett nätverk vilket gynnar Bolaget i denna expansionsfas och vägen mot lönsamhet. 

Kommentar från Leif Danielsson:
”Vaxxa är ett intressant bolag med stor tillväxtpotential, som ägare och investerare är vi långsiktiga och stöttande. Vi ser fram emot att bidra med vårt nätverk och kompentens till Vaxxa och dess verksamhet. 

Det ska bli spännande att vara med på denna resa och utveckla Vaxxa.”

Kommentar Karl Frindberg, VD:
”Det är glädjande att vi fått in Leif, Niklas och Ludvig som ägare i Bolaget. Med deras intåg får Bolaget tillgång till kapital, men framförallt ett ovärderligt nätverk och expertis av bolagsbyggande som möjliggör en accelererad tillväxt, samt skapar ännu bättre förutsättningar för att nå lönsamhetsmålen. 

Auktioner är fortsatt ett hett område med mycket aktivitet. Vi har under de senaste månaderna sett en rad affärer ske i segmentet som innefattar stora värden. Vi ligger helt rätt i tiden och äntrar nu en ny och intressant fas i Bolaget!

Jag vill även tacka våra tidigare storägare; Milad Pournouri, Oliver Aleksov och Milad Mirmoradi som stöttat oss med kapital och vägledning under de två senaste åren.”

Datum 2023-08-01, kl 10:30
Källa Cision
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!