Västra Hamnen Corp. Finance

Västra Hamnen Corporate Finance rekryterar chefsanalytiker

Västra Hamnen Corporate Finance rekryterar Martin Dominique att leda bolagets analysavdelning. Martin är civilekonom och har lång erfarenhet från finansbranschen. Huvudsakligen från aktiehandel och förmögenhetsförvaltning, men senast som analytiker och redaktör på BioStock, en digital nyhets- och analystjänst med fokus på life science-sektorn. Med rekryteringen av Martin intensifierar vi satsningen på analys av små och medelstora noterade bolag i Sverige och Danmark.
 
VD, Oscar Ahlgren:
”Riktigt kul att kunna förstärka laget med en senior medarbetare som verkat i vårt närområde under hela Västra Hamnens artonåriga historia och som vi dessutom har haft ett professionellt utbyte av i hans dåvarande roll som börsmäklare på SEB. Martin kommer få ett övergripande ansvar för tjänsten Marknadsfokus där uppdragsanalys är en vital del men där huvudsyftet egentligen är att synliggöra de mindre noterade bolagen för en aktieintresserad publik.”

Datum 2023-08-17, kl 08:00
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!