Västra Hamnen Corp. Finance

Västra Hamnen Corporate Finance förstärker inom M&A

Västra Hamnen Corporate Finance rekryterar två seniora medarbetare för att ytterligare förstärka bolagets erbjudande inom företagsöverlåtelser, sk. M&A, genom rekrytering av Anna Mildner och Gustaf Ahl. Anna och Gustaf har lång erfarenhet inom området och kommer närmast från Navet AB där Anna ansvarat för affärsområdet Corporate Finance.
Med rekryteringen av Anna och Gustaf ökar Västra Hamnens fokus inom M&A som komplement till bolagets redan starka position inom publika transaktioner.
 
VD, Oscar Ahlgren:
“Vi har även tidigare arbetat med M&A men sätter nu ytterligare fokus på affärsområdet genom rekryteringen av Anna Mildner och Gustaf Ahl. De har båda lång erfarenhet, ett starkt track record och ett stort nätverk av såväl uppdragsgivare som potentiella förvärvare. Som en ledande aktör inom Corporate Finance i Öresundsregionen är det ett naturligt steg att ta och vi välkomnar våra nya kollegor till Västra Hamnen Corporate Finance efter sommaren med en stark förhoppning om att vi kan växa vårt produkterbjudande och resultat tillsammans med Anna och Gustaf”

Datum 2023-06-19, kl 08:30
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!