Truecaller for Business utökar sitt erbjudande till att omfatta risk- och bedrägeriområdet

Under de senaste åren har Truecaller for Business blivit synonymt med säkra och effektiva affärskommunikationslösningar och har förändrat hur miljontals kunder interagerar med företag dagligen. Idag är Truecaller for Business den snabbast växande intäktsströmmen för Truecaller, och intäkterna under de senaste 12 månaderna (juli 2022-juni 2023) uppgick till cirka 140 miljoner svenska kronor, vilket är mer än en fördubbling jämfört med den föregående 12-månadersperioden. Genom att dra nytta av sin expertis och innovativa teknik vill företaget nu revolutionera risk- och bedrägerihantering och agera som en pålitlig partner för företag i ett digitalt landskap som ofta är fyllt med faror.

 

Rishit Jhunjhunwala, Chief Product Officer och Managing Director, Indien, sade: "Nyligen har många företag stött på ökande utmaningar relaterade till bedrägerier och risker. Truecaller star för säker och pålitlig kommunikation. Nu breddar vi vårt åtagande gentemot företag genom att introducera våra lösningar för riskintelligens för att bekämpa bedrägerier. Erbjudandet finns för närvarande tillgängligt på den indiska marknaden, med planer att snart utvidga till internationella marknader. Tidiga pilotprojekt med några ledande företag inom fintech-branschen har gett uppmuntrande resultat och visar tydligt på behovet av nya lösningar inom området."

 

Risk- och bedrägerihanteringsprodukter utformade för att ge riskteam möjlighet att minimera potentiella bedrägerier

 

Truecallers riskintelligenslösningar är ett omfattande erbjudande som är utformat för riskteam. Lösningarna utnyttjar Truecallers nätverksbaserade intelligens och ger signaler för att förbättra företagets riskbedömningsprocess. Det bedöms vara särskilt fördelaktigt för branscher som banker och finansinstitut, fintech och e-handelsbolag. Erbjudandet hjälper företag att analysera mönster och identifiera potentiella bedrägeririsker. För närvarande kommer erbjudandet att finnas tillgängligt på den indiska marknaden och inom kort även på andra internationella marknader.

 

Truecaller är fortsatt hängivet sitt uppdrag att främja säker och effektiv kommunikation över hela världen. Företaget bjuder in användare och andra intressenter och den bredare att delta i detta vitala steg mot en säkrare digital framtid. Besök vår uppdatearde webbplats för Truecaller for Business för att få mer information om våra nya lösningar - business.truecaller.com.

 

För mer information, kontakta gärna:

Andreas Frid, Head of IR & Communication

+46 705290800

andreas.frid@truecaller.com

Om Truecaller:

Truecaller är den ledande globala plattformen för att verifiera kontakter och blockera oönskad kommunikation. Vi möjliggör trygga och relevanta konversationer mellan människor och gör det effektivt för företag att nå konsumenter. Bedrägerier och oönskad kommunikation är vardag i digitala ekonomier och tillväxtmarknader i synnerhet. Vårt uppdrag är att skapa tillförlitlig kommunikation. Truecaller är en naturlig del av den dagliga kommunikationen för mer än 356 miljoner aktiva användare, har laddats ned mer än en miljard gånger och har identifierat och blockerat omkring 50 miljarder oönskade samtal under 2022. Med huvudkontor i Stockholm sedan 2009, är vi ett entreprenöriellt företag som leds av medgrundarna och en mycket erfaren ledningsgrupp. Truecaller är noterat på Nasdaq Stockholm sedan 8 oktober 2021. För mer information besök gärna corporate.truecaller.com.

Datum 2023-09-29, kl 10:30
Källa Cision
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!