Triboron International

Triboron: Tekat Ltd växer i Afrika

REG

Under februari månad förlängde Tekat, tillsammans med sin lokala samarbetspartner, ett kundavtal för ytterligare 2 år fram till 2026. Detta visar på det långsiktiga förtroende och samarbete Tekat har etablerat i regionen.

Utöver detta har Tekat under mars månad också levererat bränsleadditiv till en kund i Kamerun (Central- och västafrika) till ett värde av drygt 1 miljon SEK. Denna order är ytterligare bevis för den breda geografiska spridningen av bolagets kunder och förmågan att leverera högkvalitativa produkter och tjänster över hela den afrikanska kontinenten.

"Vår tillväxt på den afrikanska marknaden är ett resultat av vårt engagemang för att leverera pålitliga produkter och vår förmåga att skapa långsiktiga relationer med våra kunder och partners" säger Tomas Medvez, VD för Tekat Ltd, och tillägger: "Vi ser fram emot fortsatt tillväxt under de kommande åren på denna spännande marknad."

 

 

Certified Advisor

Eminova Fondkommission AB | +46 8 684 211 00 | adviser@eminova.se

 

Kontaktinformation:

Robert Thorén, VD/CFO | +46 73 353 76 09  robert.thoren@triboron.com

eller besök www.triboron.com

 

 

 

Om Triboron International AB (publ)

Triboron är ett svenskt miljöteknikföretag grundat och styrt av en grupp ledande svenska industrialister. Bolaget har en unik och patenterad teknologi utvecklad för att industriellt integreras i bränslen till ett brett spektrum av fordon och maskiner. Teknologin minskar koldioxidutsläppen och ger betydande ekonomiska besparingar. Den möjliggör dessutom en ökad användning av biobränslen.

Datum 2024-03-12, kl 08:30
Källa Cision
Bifogade filer
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!