Triboron International

Triboron: Intressebolaget Incendio uppnådde stark försäljningsökning och lanserar ny förbättrad bränsletillsats

REG

Den starka försäljningsökningen är i hög grad hänförlig till stora leveranser till bland annat Mellanöstern, och har bidragit till ett positivt resultat för bolaget. Försäljningsframgångarna har också öppnat upp för nya förfrågningar och möjligheter i regionen.

I tillägg till den starka omsättningsökningen har Incendio's forsknings- och utvecklingsteam tagit fram ett nytt och förbättrat bränsleadditiv baserat på magnesium. Den nya produkten är planerad att lanseras redan i slutet av första kvartalet 2024 och kommer att erbjuda ännu högre prestanda och effektivitet för bolagets kunder över hela världen.

"Vi är väldigt glada över Incendio's fenomenala framgång under 2023 och ser fram emot att bygga vidare på det momentum de har skapat. Bolagets nya bränsletillsats baserad på magnesium är resultatet av ett starkt engagemang för att möta kundernas behov och stärker Incendios position på marknaden för bränsleadditiv," säger Robert Thorén, VD för Triboron.

Triboron förvärvade 10 procent av aktierna i Incendio i juni 2023 och har en option på att förvärva resterande aktier fram till utgången av mars 2025.

 

 

 

Certified Advisor

Eminova Fondkommission AB | +46 8 684 211 00 | adviser@eminova.se

 

Kontaktinformation:

Robert Thorén, VD/CFO | +46 73 353 76 09  robert.thoren@triboron.com

eller besök www.triboron.com

 

 

 

Om Triboron International AB (publ)

Triboron är ett svenskt miljöteknikföretag grundat och styrt av en grupp ledande svenska industrialister. Bolaget har en unik och patenterad teknologi utvecklad för att industriellt integreras i bränslen till ett brett spektrum av fordon och maskiner. Teknologin minskar koldioxidutsläppen och ger betydande ekonomiska besparingar. Den möjliggör dessutom en ökad användning av biobränslen.

Datum 2024-03-19, kl 08:30
Källa Cision
Bifogade filer
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!