Trainimal AB delårsrapport för tredje kvartalet 2023/2024

REG

Tredje kvartalet har till omväxling varit händelserikt, vi började sälja våra nya kosttillskott under varumärket Trainimal och vår nya, helt omdesignade Trainimal Women-app är också ute nu sedan mitten på januari. Vår försäljning av Basic-medlemskap, som ju drivs av vår nya app, tog ett rejält kliv och fortsätter att öka. Vi har nu också introducerat ytterligare två medlemskap, Diet Only och Training Only som båda är av typen Premium-medlemskap och där ingår alltså en personlig dietist eller en personlig tränare som coach”, säger Olga Rönnberg, vd för Trainimal och fortsätter:

Klimakteriet är ett område, som tidigare varit lite tabu, men nu är det mycket buzz och vi har ett nytt Instagramkonto, https://www.instagram.com/klimakteriecoach/ som vi använder för kommunikation med denna målgrupp. På mycket kort tid har vi fått över 26 000 följare på kontot, så intresset är stort.”

”Försäljnings- och resultatmässigt har vi ännu inte gjort allt vi kan och ska, även detta kvartal hade vi ett positivt EBITA-resultat, men vi ska arbeta ännu hårdare för ännu bättre siffror, även på sista raden vill vi se ett plus.” avslutar Olga Rönnberg.

För fullständig rapport, se bifogad pdf.

Denna information är sådan som Trainimal AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades för offentliggörande den 21 mars 2024 kl 17:00.

Datum 2024-03-21, kl 17:00
Källa Cision
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!