Trainimal AB delårsrapport för första kvartalet 2023/2024

REG

"Första kvartalet är avslutat. Vårt övergripande mål att minska förlusterna har lyckats, vi redovisar till och med en liten nettovinst!  Det har inte varit enkelt, alla kostnader har hårdgranskats och vi kommer självklart att fortsätta med det också de kommande kvartalen. Vår prioritering har inte varit att maximera volymer, utan i första hand att sluta förlora pengar, och när vi känner att ett positivt resultat är stabilt kan vi se framåt." säger Olga Rönnberg, vd för Trainimal.

"Nu är vi i slutfasen av testningen av vår nya appversion, vår baby som vi satsat stora pengar och mycket tid på. Den kommer att släppas i en sluten betatestning hos ett antal kunder under slutet av september och avsikten är att släppa den publikt i oktober. Kombinerar vi vår unika plattform med vår nya app är vi säkra på att vårt erbjudande är outstanding ända från Basic upp till vår individuellt coachade Premium." fortsätter Olga Rönnberg, vd för Trainimal.

För fullständig rapport, se bifogad pdf.

Denna information är sådan som Trainimal AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades för offentliggörande den 21 september 2023 kl 08:00.

Datum 2023-09-21, kl 08:00
Källa Cision
Bifogade filer
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!