Tobii Dynavox AB (publ) har ändrat företagsnamn till Dynavox Group AB (publ)

REG

Den svenska legala enheten Tobii Dynavox AB (publ), noterad på Nasdaq Stockholm, har ändrat företagsnamn till Dynavox Group AB (publ). Aktien kommer att handlas under det nya kortnamnet DYVOX.

I enlighet med det beslut som fattades av årsstämman registrerade Bolagsverket den 27 juni 2024 det nya företagsnamnet Dynavox Group AB. Från och med måndagen den 1 juli 2024 kommer aktien att handlas på Nasdaq Stockholm under det nya företagsnamnet och i samband därmed ändras även kortnamnet till DYVOX. Företaget kommer också att ändra adressen till sin Investor Relations-webbplats till dynavoxgroup.com.

Som tidigare kommunicerats syftar namnbytet till att tydliggöra för investerare och för nya talanger i Sverige att bolaget är skilt från Tobii AB. De två bolagen, Tobii Dynavox AB och Tobii AB, separerades juridiskt i en noteringsprocess i december 2021. Namnbytet berör endast koncernens moderbolag. Koncernens kundinriktade verksamhet kommer att förbli oförändrad under de nuvarande kommersiella varumärkena, inklusive "Tobii Dynavox" (kommunikationshjälpmedel), "Acapela group" (syntetiska röstlösningar) och "Rehadapt" (monteringslösningar).

Datum 2024-06-28, kl 10:03
Källa Cision
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!